keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Epänilkkuri-ihmiselle Clarksin nilkkurit


Jos ette ole sattuneet huomaamaan, niin nilkkurit ovat nyt suuressa huudossa. Niitä näkyy ihan kaikkialla ja niitä myös käytetään ennakkoluulottomasti muun muassa hameiden kanssa, mikä kai vielä jokunen vuosi sitten oli vähän nounou.

Minä en ole nilkkuri-ihminen. Enkä syyttä ole olematta, tähän on kuulkaa hyvät syyt: käytän pääasiassa hameita ja mekkoja, ja minulla on todistettavasti lyhyet sääret (koska joudun kaikki housunlahkeet aina lyhennyttämään), ja yhdistäpä töpökkäsäärten ja hameen kanssa kengät, jotka katkaisevat jalan linjan niksnaks nilkan kohdalta. Ei näytä hyvältä.

On minulla silti ollut yhdet nilkkurit, järjettömän huonot jalassa. En ymmärrä miksi ne ostin, ja käyttämättä ne ovat jääneet koska huonot ja koska töpökkäsääret.

Mutta viime viikolla tuli Vimassa vastaan niin ihanaiset nilkkurintapaiset, etten voinut vastustaa kiusausta. Ei ihan täsmälleen määritelmänmukaiset nilkkurit, mutta vähän sinne päin.


Ostopäätöstä helpotti se seikka, että minulla oli sinä päivänä päällä mekko ja leggarit. Nilkkurit eivät näyttäneet ollenkaan pahalta leggareiden kanssa. Tajusin myös, että olen juuri keväällä ostanut Tiger of Swedenin mustat piukat housut, jotka vartavasten kävin lyhennyttämässä ja kavennuttamassa, ja joita tykkään käyttää, joten hameiden käyttö saattaa vähentyä.

Saattaa olla jopa niin, että heittäydyn vallan pillilahkeisten housujen ja väljien, kevyistä kankaista valmistettujen paitojen ja nilkkureiden käyttäjäksi. Jos on joskus käyttänyt paljon hameita, ei se tarkoita, että loppuelämänsä käyttää vain hameita.

Saatan vaihtaa tyyliä prinsessasta rockimimmiksi.
Ennustan näille nilkkureille työläämpää elämää kuin niille edellisille. Nämä ovat nimittäin hyvät jalassakin.

4 kommenttia:

 1. Noi on niin ihanat! Kokeilin niitä itsekin, mutta kun tätä vartta on siunaantunut aika paljon ilman korkojakin niin tunsin itseni aivan jättiläiseksi noissa kengissä, joten hyllyyn jäivät. Mutta kuten sanoit, hyvät ne kyllä oli jalassa. -mervi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua aavistuksen verran alkoi harmittaa, kun tajusin, että ei ne NIIN hyvät olekaan jalassa, jos niillä pitää seisoskella ja kävellä koko päivä tai useampi päivä putkeen. Ja tuo koko 36 on mulle just niin nippanappa sopiva, että väsyneiden jalkojen kanssa ne tuntuvat liian ahtailta. Mutta on ne silti ihanat! :-)

   Poista
 2. Kiva, kun palasit tauolta, olin juuri ennen sitä "löytänyt" blogisi ja tykkään kovasti tyylistäsi.
  Paperi-ym kassikirjoitus osui ja upposi, niitä kertyy ja kertyy, mutta ne on aivan pakko säilyttää :)!
  Terv mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Lupaan, etten jätä kirjoittelua kokonaan, mutta nykyvauhdilla elämässäni en kykene pitämään yllä nopeaa päivitystahtia. Kirjoitusta kyllä tulisi helpostikin, mutta pidän periaatteena sitä, että aina on myös kuvitusta, ja valokuvaaminen on se aikaavievä osuus.

   Onpa kiva kuulla, että tykkäsit kassijutusta! Itse ajattelin sitä jälkeenpäin lukiessani, että onpa pöyristyttävän tylsä stoori ja että ketä oikeesti voi kiinnostaa mun muovipussikategoriat :-)

   Poista

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!