maanantai 2. syyskuuta 2013

Nappeja ja rusetteja

Pääsin oikein revittelemään kortttiaskartelun kanssa, kun saajana oli ihanaa sinkkuelämää viettävä vauhdikas neito ja juhlan aiheena neidon kolmekymppiset. Olisin voinut vetää ihan kunnolla överiksi blingblingin määrän kanssa, mutta päädyin kuitenkin maltillisiin vaaleankeltaisen, ruskean ja beigen sävyihin, toki kera hopealangan.

Varastoistani löytyivät samantyyliset pikkuiset napit ja kangasrusetit, ehkäpä olivat saman sarjan tuotteita, ja niitä käytin inspiraation lähteenä.

Kortin pohjaksi valitsin valmiin, kaksiosaisen neliökortin, tuollaista vaaleankeltaista sävyä. Kanteen kiinnitin kaksipuolisen teipin paloilla palan kuultopaperia, jossa oli raidallinen kuosi. Kuvasta ei taida kunnolla erottaa kuultopaperia. Kontrasti korttipohjan kanssa ei todellakaan ollut suuren suuri.

 
 
Pujottelin ihan tavallista vaaleankeltaista ompelulankaa kaksinkertaisena nappien läpi ja solmin niihin solmut. Toki nappeja olisi pelkältäänkin voinut käyttää, mutta minusta ne tuntuivat liian alastomilta ja pelkistetyiltä ilman lankaa. Nappeja oli rasiassa neljää erilaista, otin kutakin yhden, koska en pidä liiasta symmetriasta.
 

Leikkasin paperileikkurilla tummanruskeasta kartongista neljä kappaletta noin 4 cm x 4 cm kokoisia neliöitä, joiden oli tarkoitus esittää lahjapaketteja, ja "paketoin" lahjat hopealangalla. Aikamoista näpertelyä oli lankojen asettelu nätisti "paketin" ympärille. Langanpäät kiinnitin kartonkipalan taakse tavallisella teipillä. Sen jälkeen liimasin Erikeeperillä rusetin paketin päälle.


Ja sitten napit Erikeeperillä kiinni kuultopaperin kulmiin ja paketit kohotarroilla sieväksi neliösommitelmaksi:

 

Kortin sisäaukeamalle teippasin lopuksi kaksipuoleisella teipillä toisen palan kuultopaperia. Onnitteluteksti kirjoitettiin siihen. Pujottelin vielä toiset neljä nappia lankaan ja solmin langan hieman epätasaisin välein niin että napit kiinnittyivät paikalleen, sitten liimasin napit korttipohjaan kiinni, mutta lanka jäi irralleen.Sitten kortti kuoreen kera kosmetologilahjakortin ja kylkeen vielä skumppapullo. Bileet voi alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!