keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kyllä se kevät sieltä tulee

Kovin tekisi mieli jo siirtyä keväisempään vaatetukseen, vaan eipä meitä vielä kovin keväisillä säillä ole hellitty.

Yritän nyt kokeilla vaakaraitaa pukeutumisessani. Ihastuin Your Facen raitapaitaan siinä Helsingin lentokentän liikkeessä, josta en ikinä pääse pois ostamatta jotain. Saapa nähdä tuleeko paitaa loppujen lopuksi käytetyksi paljon.

Mitäs tykkäätte? Pitäisikö tällaisen pyöreähkön täti-ihmisen välttää vaakaraitaa?


Kuten kuvasta näkyy, hihat ovat minulle auttamattoman liian pitkät, joten paita vaatisi pientä muokkausta. Ei olisi iso homma.

Balmuirin kasmirhuivi on uusi suosikkini. Se on liukuvärjätty, ja yritän aina sitoa sen niin, että tummempi ruskea tulee kasvojeni lähelle, koska minua pukevat tummemmat värit paremmin.

Yhdistelmä ei ole liian tanttamainen, kun kaverina on tuollainen reipas farkkuhame, olkoonkin että beigen värinen. Haaveilen ihan perussinisestä farkkuhameesta myös!


Tuo farkkuhamekin taitaa muuten olla sieltä lentokentän kaupasta, aika iso osa vaatteistani taitaa olla sieltä, kääks! Mutta juuri lentokentällä on usein aikaa shoppailuun, kun ei parempaakaan tekemistä ole. Siinä kaupassa on myös todella hyvä palvelu.

Raitapaita: Your Face
Farkkuhame: Your Face
Kengät: Clarks
Huivi: Balmuir
Korvikset: Lapponia

3 kommenttia:

 1. Hyvin raitaa sopii, ja huivi tuo kivasti ilmettä kokonaisuuteen :). Mä olen myös huivi ja hameihminen...huiveja on kaapissa jos jonkinnäköistä. Niillä saa kivasti asukokonaisuuteen sen viimeisen silauksen, ja väriä kasvoille. Farkkuhameen haluaisin, mutta yllättävän vaikeaa löytää sopivaa! Ihan miniminiä kun ei viitsisi töihin laittaa. Sellainen hiukan yli polven yli on just hyvä pituus, mutta ei niitä ole missään...jos löydät hyvin merkin, niin vinkkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Meidän yhdellä naapurinrouvalla oli tosi kiva farkkuhame, täytyy kysyä vaikka siltä. Ja Stockalla näin parikin, toinen taisi olla Part Two (vai Marco Polo...) ja toinen oli Gerry Weber. En kyllä sovittanut kumpaakaan, mutta ne ei olleet ihan miniminejä.

   Poista
  2. Hei, Ok, kiitti vinkistä, täytyypä tehdä reissu pääkaupunkiseudulle ja Stockalle joku päivä, täälä Porvoossa ei ole sopivaa tullut vastaan

   Poista

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!