perjantai 9. toukokuuta 2014

Maalaa maailmasi vai miten se meni

Tikkurilan värilastut ovat ihania. Lastuihin valitut väriyhdistelmät ovat toinen toistaan osuvampia. Ihan kadehdin niitä ihmisiä, jotka näitä lastuja koostavat: ensinnäkin, koska he saavat tehdä sellaista työkseen ja toisekseen, koska he ovat niin taitavia. En ehkä itse osaisi tehdä yhtä kauniita yhdistelmiä.

Huomasin, että Kaunis Koti 41 -lastu sisältää meidän työhuoneen värejä.


Tämä Tikkurilan sivulta otettu screen shot ei tietenkään toista värejä samanlaisina kuin ne ovat paperisella lastulla, ja maalattu pinta on vielä asia erikseen, mutta näyttäisi siltä, että aniliininpunainen (screen shotissa näyttää violetilta) on kutakuinkin sama väri kuin meidän työhuoneiden verhoissa, ja vaalea harmaa on hyvin lähellä kaappien ovien väriä ja myös maton harmaata.

Tummaa harmaata huoneessa ei ole, mutta vastaavaa särmää tuo musta. Mustia elementtejä huoneessa ovat kirjoitusalusta, lehtikotelot, printteri ja tarjotin lipaston päällä. Muuten huone on kovin valkoinen.

Tuon Taika-maalin sävyä 2076 HM löytyy myös joistakin yksityiskohdista, esimerkiksi korteista seinällä tai värikkäistä pahvisista säilytyslaatikoista. Nyt minua tietysti houkuttaisi kovasti maalata päräyttää jotain työhuoneesta tuolla Taika-maalilla.

Mutta mitäs maalaisin? Sain villin idean maalata osan yhtä seinää ja oven ympäriltä tuolla Taikan värillä, joka lastun mukaan on puuterinen roosa ennemminkin kuin hailakka lila (kuten yllä).

En yleensä koskaan maalaa mitään, pitäisikö nyt rohkaistua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!