keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Lähde Chilewich-kimppaan!

Vielä ehtii muutaman päivän ajan mukaan tilaamaan Chilewichin tuotteita kimpassa oululaisen sisustussuunnitteluagentuuri Sisustan kautta. Tarjous on -10% normaalihinnoista, ja se on voimassa ensi maanantaihin 27.1. asti. Valikoimaan voi tutustua valmistajan sivuilla.

Meidän naapurustossa Chilewichin tuotteiden perään on kuolattu jo pitkään, mutta harvalla (meistä) näitä vielä on. Stockmann myy pikkuista valikoimaa Chilewichin tabletteja, mutta mattoja saanee vain pienten sisustuskauppojen tilausvalikoiman kautta. Sisustan Taina Haurun kanssa on näistä puhuttu, ja kovin kalliiksi havaittu yksittäisten tuotteiden tilaaminen. Siksi nyt on niin mahtitilaisuus hankkia näitä tuotteita.

Itse olen menettänyt sydämeni tälle värikkäälle matolle, jonka haluaisin ehkä kuitenkin vain kynnysmattokoossa.


Tässä matossa on sama värimaailma, mutta kapeammat raidat. Matto ei tässä kuvassa kyllä pääse oikeuksiinsa, katalogin PDF-tiedostossa oli samasta matosta parempi kuva. Tällä saisi meidän eteiseen ja keittiöön potkua.Vähän maltillisempaa värimaailmaa suosivalle on paljon näitä hillityn värisiä raitoja tarjolla, sekä leveänä että kapeana. Itse en ole suuri raitojen ystävä, en ainakaan mustavalkoisten kuosien, mutta tässä raitamatossa on miellyttävät sävyt.


Tabletteja on Chilewichin portfoliossa aivan valtavat määrät erilaisia. Niitä on vaikea hahmottaa verkkokaupan kuvissa, pitää päästä liikkeeseen käpälöimään, jos mielii saada selvemmän käsityksen.


Suosittelenkin käyntiä Tainan luona, jotta pääsee näkemään malleja. Tainalla on työhuone ja showroom osoitteessa Kirkkokatu 11. Itse ajattelin yrittää ehtiä piipahtaa siellä huomenna, sillä tiedän, että torstaista perjantaihin Taina on reissussa. Tarkemmat yhteystiedot täältä.

Kuvat lainattu valmistajan sivuilta: http://www.chilewich.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!