torstai 23. tammikuuta 2014

Punaiset sukat - parempi myöhään ja niin edelleen

Piti kutomani äidilleni sukat vuoden 2012 jouluksi, mutta kävikin niin, että niistä tuli hänelle syntymäpäivälahja vuonna 2013. Ja äidin syntymäpäivä on marraskuussa.


Langan merkkiä en muista, mutta sen muistan aina ja ikuisesti, että se on todella kaunista lankaa ja sitä oli mukava kutoa. Paksusta langasta kudottavat perussukat eivät juuri nyt inspiroi, ja kuten aiemmin kerroin, minulle on muodostunut heikko kohta pitsineuleiden suhteen, joten otin puikoille tämän Novitan Sukkalehden pitsisukkamallin. Pitsikuvio ei kyllä näistä kuvista juurikaan erotu.


Vähän jouduin muokkaamaan, koska silmukoita tuli ohuesta langasta johtuen näihin sukkiin enemmän kuin ohjeessa, ja siksi pitsikuvio asettui sukassa eri tavalla. Tästä seurasi se, että kärkikavennuksen kanssa jouduin vähän improvisoimaan.


Voi, tällä langalla haluaisin kutoa jotain lisää! Harmi vaan, etten tiedä, mitä lankaa se on, eikä sitä kauppaakaan enää ole, mistä langan ostin. Kaikki, ihan kaikki, pitäisi kirjoittaa muistiin vastaisuuden varalle. *hakkaa päätä seinään*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!