keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ihan koukussa

Että voi pienestä sisustusteosta tulla hyvälle mielelle! Mieheni nimittäin taannoin asensi työhuoneen kaapin seinään kaksi koukkua meidän läppärilaukuille, jotka venyvät yleensä pitkin lattioita.

Eikä ihan mitä tahansa koukkuja, vaan Normann Copenhagenin Sticks-koukut, joita olen pitkään ihaillut enkä lopuksi kyennyt vastustamaan kiusausta ostaa ne, kun niin kivan ja hyödyllisen käyttötarkoituksenkin keksin.Asentaminen ei ollut ihan ongelmatonta. Paikkavalinta oli toki haastava: koukut asennetaan pitkällä ja paksulla ruuvilla, joka tuli kaapin seinästä hieman läpi toiselle puolelle, siis kaapin sisälle. Eihän ruuvi sieltä kenenkään silmään pistä, ja tämä kaappi on muutenkin työkaluille, lampuille, pattereille ynnä muulle sellaiselle hardikselle varattu. En siis mitään esteettisyysongelmaäläkkää nostanut tästä aiheesta.

Piti myös olla tarkkana, että nuo ohuemmat tikut "istuvat" oikeinpäin asennuksen jälkeen, ne kun tukevat tuota paksuinta ortta. Saimme ne kuitenkin kuin ihmeen kaupalla oikeinpäin.


Kyllä minun läppärilaukun nyt kelpaa roikuskella!Koukut ovat itsessään kuin pieniä veistoksia. Hämmästyttävää, miten pienellä teolla saa huoneeseen ilmettä ja kodikkuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!