torstai 22. toukokuuta 2014

Il saccone portaiden alla - bella bella!

Portaiden alusta on ollut iso murheenkryyni meidän kodissa. Inhoan epämääräistä romua kerääviä nurkkia, ja tämä on juuri sellainen, vieläpä melko näkyvä paikka, vaikka onkin "nurkka".

Ei ole mukavaa, kun taloon sisään tuleva - olipa vieras tai omaa väkeä - kohtaa ensimmäisenä näkymänä pölyttyneet tavararöykkiöt.

Olen nyt kuitenkin saanut tämän paikan kutakuinkin hallintaan, ja yleisvaikutelma on suhteellisen siisti, vaikka portaiden alla on edelleen säilytyspaikka monelle tavaralle. Siellä on:
  • kierrätyslehtikeräys
  • kenkäkaappi
  • seinälle ripustetut korit, joissa säilytetään pientä tilbehööriä, joka on menossa johonkin suuntaan, sekä aurinkolaseja ja kenkienhoitovälineitä
  • kaksi suurta lankakerää koristeena ja kun eivät muualta ole parempaa paikkaa löytäneet
  • pieni trampoliini
  • yhdet monot ja yhdet luistimet (nämä pitää kyllä kesän ajaksi siivota jonnekin muualle)
  • lisäksi uutena säilytyskalusteena Pinosta ostettu suuri "paperipussi", joka ei ole tavallinen paperipussi, vaan jonkunlainen selluloosasta valmistettu säkki, jonka voi jopa pestä vedellä, ja pussin sisällä ulkoilu- ja urheiluvälineitä

"Paperipussi" on italialaisen Essent'ialin. Merkin webbisivuilta löytyy valtava valikoima erilaisia pusseja ja säkkejä, ei pelkästään tätä Pinon myymää mallia, sekä muita sisustustuotteita. Jälleenmyyjistä en löytänyt mainintaa. Italialaisten merkkien webbisivut ovat usein käytettävyydeltään ja informaatioarvoltaan köyhiä, kauniita kylläkin.

 

 
(Kaksi viimeistä kuvaa valmistajan sivuilta.)

Tuossa "paperipussissa" (tämä on aina laitettava lainausmerkkeihin, koska paperipussi se ei ole) on ihana mattapinta. Säkki on hassun rouhean näköinen portaiden alla - aika näyttää onko vähän liiankin rouhea eli alkaako se ajan myötä tuntua ihan vaan epämääräiseltä jätesäkiltä.

Siinä tapauksessa sille pitää keksiä uusi paikka. Tulee heti mieleen, että pussi olisi hieno esimerkiksi jättimäisen kukkaruukun suojana, jos vaikka pientä puuta haluaisi kasvattaa ruukussa. Myös lelukorina se toimisi - ehkä kaadankin meidän kaikki legot sinne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!