perjantai 16. toukokuuta 2014

PaaPiin bambiprintti henkarissa

Eihän kukaan varmaan ole kuullut ja nähnyt niitä minun kommenttejani, että seinillä pitää olla "oikeaa taidetta" eikä mitään koneellisesti printattua, ei varmaankaan...

Sellaista mieltä minä olen ollut, mutta joudun tässä pikkuhiljaa syömään sanojani, koska ostin meidän kotiin ensimmäistä kertaa tällaisen printatun kuvan, mustavalkoisen bambin pinkillä pohjalla. Oli niin söpö ja niin kertakaikkiaan väreiltään meidän työhuoneeseen sopiva, että se kiljumalla vaati päästä mukaani Kaira House -liikkeestä Oulun Stockmannin yläkerrasta.


Minä istun kaiket päivät työhuoneessa ja tätä nykyä siis vastatusten bambin kanssa. Työpäivänaikainen elämänlaatuni nousi kertaheitolla ihan uudelle levelille.


Ripustus henkarilla ei tietenkään ole oma ideani, näitä näkee blogeissa paljon. Olin jo aikaa sitten ajatellut, että tämän ripustusvinkin vielä hyödynnän, ja näin tein. Ajatukseni on, että toistaiseksi bambi saa noin jäädäkin henkariin roikuskelemaan. Jos kyllästyn, pistän kehyksiin tai mitä tahansa.

Henkari roikkuu naulassa, joka on niin atomisen pieni, että näyttää melkein kuin henkari leijuisi ilmassa.

Bambiprintti, jonka nimi on ytimekkäästi Bambi, on suomalaisen Paapii Designin Anniina Isokankaan luomus. Minusta tuntuu, että tämä on ikäänkuin tarkoitettu lastenhuoneeseen, mutta mikäänhän ei estä laittamasta sitä minne ikinä haluan. Väreiltään ja hengeltään kuva on juuri passeli työhuoneeseen - puhumattakaan työpäivääni energisoivasta vaikutuksesta!

1 kommentti:

  1. Sama bambi on meidän nuoremman lapsen huoneen seinällä. :) On kyllä suloinen ja varmasti piristää päivää työhuoneessakin!

    VastaaPoista

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!