maanantai 6. lokakuuta 2014

Minä sydän Giorgio

Nyt minulla on pakonomainen tarve kirjoittaa vaihteen vuoksi kauneusaiheesta, ettei ihan pelkästään sisustamiseksi ja käsitöiksi mene. Nyt kun on se maustelaatikkokin siivottu, voin hyvällä mielellä hankkia uusia meikkejä. Pettämätön logiikka, hmmm?

En ehkä olekaan vielä blogissa vouhottanut rakkaudestani Giorgio Armanin meikkituotteisiin? Sanottakoon se nyt sitten tässä, että olen ihan hurahtanut Armaniin, joka on samalla sivuuttanut aikaisemman lempparimerkkini Chanelin. Tietyt perustuotteet kuten meikkipuuteri ja poskipuna minulla on edelleen Chanelilta, mutta enpä ihmettelisi, jos nekin pikkuhiljaa korvautuisivat Armanilla.

Ja nyt Armanilta on vallan mahdottoman hyviä uutisia. On nimittäin tullut myyntiin aivan uudenlainen kulmaväri, Maestro Eye & Brow. Sepä ei kuitenkaan olekaan pelkkä kulmaväri, vaan monikäyttöinen meikki, jolla voi tehdä rajaukset, sitä voi käyttää luomivärinä ja periaatteessa sillä voi "värittää" myös hiuksia, esimerkiksi naamioida pahimman juurikasvun piiloon.


Maesto Eye & Brow on voidemainen meikki, joka levitetään kulmille siveltimellä. Siveltimellä levitettäviä kulmavärejä on perinteisesti ollut huonosti saatavilla. Itse suosin nimenomaan siveltimellä levitettäviä enkä oikein lämpene kulmakynille. Juuri siksi iloitsenkin tästä uutuudesta niin suuresti. Harvemmin sitä menee päästään sekaisin tässä määrin yhden meikkipurtilon vuoksi.

Testasin tuotteen soveltuvuutta rajaukseen, ja periaatteessa hyvin toimii siinäkin, mutta kovin tumma rajauksesta ei tietenkään tule, koska kulmavärit nyt eivät vaan yleensä ole kovin tummia. Rajaussivellintä ei tarvitse kostuttaa eikä muitakaan temppuja tehdä, pelkästään "kaapaista" purkista väriä siveltimeen.

Luomille levitys sujuu parhaiten sormin, sanoi minulle Stockmannin Armani-edustaja, ihana Sofia. Sofia myös testasi tuotteen sekä kulmilleni että luomilleni ja valitsi minulle oikean värin.

Olen ollut aistivinani, että monikäyttöisyys on meikeissä uusi trendi. Jokaista meikkaustoimenpidettä varten ei tarvita erillistä purnukkaa, vaan yhdellä pääsee jo pitkälle. Itse jonkun verran matkustavana arvostan oikein todella paljon sitä, jos yhdellä meikkipurkilla korvaa kolme.

Stockmannilla on (vai loppuikohan jo...?) Armanin kampanja meneillään: Jos ostat Armanin tuotteita yli sadalla eurolla, saat meikkilaukun, minikokoisia tuotteita ja meikkauslahjakortin kaupan päälle. Ja nyt pitää vähän selitellä: Minähän siis en ihan jokaiseen kampanjaan lähde mukaan, en ainakaan minkään meikkipussin ja minikokoisten tuotteiden vuoksi.

MUTTA tässä tapauksessa minä olin joka tapauksessa ostamassa sitä kulmaväriä - tiesin jo heti mainoksen nähtyäni, että se on minua varten luotu (kuulostan ihan Vain elämää -osallistujalta). Lisäksi olin etsiskellyt ruskeasävyistä luomiväriä silmämeikin pohjaväriksi ja Sofian opastuksella löysin kivan värin.


Näillä sain satasen jo melkein täyteen, joten pitihän se loppukin pinnistää, koska onhan kokonaistaloudellista ostaa jotain sellaista, mitä muutenkin (ehkä) ostaisi ja saada samalla ilmaiseksi jotain sellaista, mistä olisi valmis maksamaankin. Ostin siis vielä ruskean rajauskynän - erivärisiä rajauskyniä ei naisella voi koskaan olla liikaa, eihän? Minulla on sitäpaitsi nyt jonkinlainen ruskea kausi menossa, kun ennen en suosinut ruskeaa luomillani ollenkaan, korkeintaan hyvin tummana versiona varjostuksessa.


Tuli siis satanen täyteen ja sain hyvin käyttökelpoisen paketin, jossa oli meikkivoidetta, kahtakin erilaista seerumia, Armanin uuden tuoksun näyte (tosin tätä sain näytteen jo Milanossa eli ei uusi juttu minulle), minikokoinen ripsiväri (suosittelen lämpimästi Armanin ripsivärejä) ja olikohan vielä jotain muutakin. Erityisesti nyt siis iloitsen siitä meikkauslahjakortista - Sofialla on aina ilo käydä meikattavana. Siinä ei saa pelkästään meikkiä naamaan, vaan myös rautaisannostuksen meikkaustietoutta ja -vinkkejä.


Ainoa ongelma Armanin tuotteissa on niiden saatavuus. Tietojeni mukaan vain Helsingin ja Oulun Stockmann myyvät Armanin meikkejä Suomessa. Ne eivät kuulu myöskään lentokenttien valikoimiin eikä niitä ulkomaillakaan juuri missään näe. Kesällä Milanossa löysin Armanin meikkiosaston yhdestä tavaratalosta, vaikka olisi voinut kuvitella, että Italiassa niitä on joka kulmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!