keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Seksikästä teetä kauniille ihmisille

Sieltä minun Japanin-tuliaisteepaketista paljastui kaksi ihastuttavaa teepakkausta. Teet ovat ranskalaisen Mariage Freres - teekaupan tuotteita.

Mariage Freres on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta interwebbi tarjoaa paljon tietoa. Yrityksen historia yltää 1800-luvun puoliväliin, ja taustalta löytyy tee- ja maustekauppaa Persian kanssa. Vasta myöhemmin on alettu myydä teetä ja kaikenlaista teenkeittoon liittyvää suoraan kuluttajille.


Minun teelaatuni ovat nimeltään Sexy Tea ja Beautiful Tea. Sexy Tea on maustettu punaisilla marjoilla, Beautiful Tea sitrushedelmillä ja ruiskukalla.


Sexy Tea kuuluu kuusi maustettua gourmet-teelaatua sisältävään Beautiful Tea for Beautiful People -sarjaan, jonka teet kuulostavat ja näyttävät nettisivujen kuvausten perusteella toinen toistaan houkuttelevimmilta. Jäin haaveilemaan ainakin vaniljalla maustetusta Coup de Soleil -teestä ja jouluisesta Christmas Pudding -teestä. Nämä siis sille seuraavalle tuliaistilauslistalle :-)


No miltä ne maistuivat sitten? Todella ihanilta maistuivat. Pidin erityisesti tuosta sinisestä, itse asiassa pidin siitä oikein todella paljon. Sen sijaan marjoilla maustetut teet eivät koskaan ole kuuluneet suurimpiin suosikkeihini, joten seksikäs tee jäi kakkoseksi. Enkä edes tuntenut oloani yhtään normaalia seksikkäämmäksi.


Ja seuraava kysymys: Saako näitä Suomesta tai tilatuksi Suomeen? En googlailusta huolimatta löytänyt mainintaa yhdestäkään suomalaisesta liikkeestä, jossa myytäisiin Mariage Freres'n teetä. (Se ei silti tarkoita välttämättä etteikö sellaisiakin liikkeitä olisi. Saa korjata tämän tiedon, mielelläni kuulisin, jos näitä saa jostain kaupasta.) Tilaamalla saa suoraan pääkallonpaikalta, Mariage Freres'n omasta nettikaupasta.

Ja hintahan ei ihan alhainen ole. Esimerkiksi 90 g pakkaus Beautiful-teetä maksaa 25€ ja siihen päälle vielä postituskulut. Pahoin pelkään, että meikäläinen on koukussa, ja näitä pitää saada lisää hinnalla millä hyvänsä. Ensin käytän kuitenkin sen Japanin-tuliaisoption...2 kommenttia:

 1. Hei!

  Minäkin olen etsinyt hullun lailla Suomessa Mariage Freres -teetä, mutta ei löydy niin millään!=/ Harmi, sillä olisin valmis julistamaan sen maailman parhaaksi teeksi. Kesällä maistoin Ranskassa, mutta sen jälkeen en ole saanut käsiini...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko tsekannut yrityksen nettikaupan? En ole itse sieltä tilannut, mutta luultavimmin sieltä saa myös Suomeen tilatuksi. Toivotaan, että joku ottaisi tämän valikoimiinsa Suomessa. Minulla on tällä hetkellä varastot täynnä, monta purkkia eri laatuja, mutta aion kyllä sitten netin kautta näitä tilata kun loppuu.

   Poista

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!