perjantai 7. helmikuuta 2014

Ikea Bråkig -laatikoita työhuoneeseen

Työhuoneen uudelleenjärjestely- ja tavaroidenkarsimisprojekti edistyy. On vaikea välttää keksimästä uusia ideoita samalla - ja ideathan ovat sangen vaarallisia, ainakin jos aviomieheltäni kysytään.

Tippaleipäaivoissani on nyttemmin kehkeytynyt ja ilmoille päässyt idea käyttää yhtenä työhuoneen säilytysratkaisuna tavaroiden säilömistä söpöihin pahvilaatikoihin. Olen hetken aikaa asiaa kypsyteltyäni tullut siihen tulokseen, että tykkään Ikean Bråkig-malliston pahvilaatikoista, ja että niiden värimaailma saattaisi sopia meille työhuoneeseen.
En missään tapauksessa ole (vielä) aallonharjalla pastellivärien suhteen, mutta aikanaan silmä alkaa tottua, ja mitä enemmän blogeja koluaa, sitä normaalimmalta nämä puuterisävyt alkavat tuntua. Edelleen meillä kotona värilogiikka on: valkoista yhdistettynä vahvoihin väreihin kuten viininpunainen, violetti, vihreä, pinkki ja tummanharmaa.

Bråkig-mallistoon kuuluu paljon muutakin kuin nämä laatikot, mutta siis haloo - mintunvihreä puutuoli?!? Seriously? En kykene sellaiseen vielä.

Salmiakkikuviot ja muu yltiöpäinen graafisuus eivät myöskään ole minun juttuni - ja tähän vielä se määre: ainakaan vielä.

Mutta nämä laatikot. Tarvitsen työhuoneeseen säilyttimiä, jotka saavat näkyä, mutta ovat myös käytännöllisiä, siis kannellisia mielellään, koska kaikkea ei voi säilyttää avoimissa koreissa ja pussukoissa. Näissä graafisuus ja pastellisuus eivät ole liian päällekäyviä. Suosikkini on tietenkin tuo violettivalkoinen salmiakkilaatikko. Savunsininen/harmaa laatikko kävisi työhuoneeseen myös ihan täydellisesti, koska korkeiden kaappien ovet ovat kutakuinkin samanväriset.
Harmitukseni on suuri, kun näitä ei ole tulossa nettikauppaan myyntiin ollenkaan. Onko se nyt sitten tosiaan suunnattava viikonloppuna Haaparantaan näitä ostamaan.

Kuvat: Ikea Fans Sverige FB-sivujen kansio. Samasta kansiosta löytyy valtavasti kuvia myös malliston muista tuotteista.

5 kommenttia:

 1. Eikös ole juu hassua, miten se silmä tottuu, ja alkaa vähitellen pitää sellaisistakin jutuista, mistä ei aiemmin tykännyt, kun vaan altistuu tarpeeksi paljon blogien kuvamaailmoille ja sitä kautta joillekin trendeille :D

  VastaaPoista
 2. Ja miten nopeasti se tapahtuukaan! Ehkä viikko, pari sitten kommentoin johonkin pastellisävyjä,hieman epäilevästi, tänään taas kehuin jonkun väriharmoniaa - ja kas, siellähän oli hyvinkin juuri näitä pastelleja. Pitää ihan tarkkailla itseään, ettei vahingossa pyörrä mielipiteitään liian nopeasti :-)

  VastaaPoista
 3. Hei, olen itsekin muutamiin bråkig -sarjan juttuihin ihastunut ja äitini kävikin viime viikonloppuna haaparannan ikealla näitä mulle katsastamassakin, mutta sanoi ettei siellä ollut mitään. Eli tiiätkö onko niitä edes ollut siellä? Mua niin harmittaa jos en saa näitä :D

  VastaaPoista
 4. En kyllä tiedä, mutta onpa todella kurja, jos niitä ei ole siellä (ollutkaan) tai ovat kaikki menneet. Meillä oli nimittäin juuri nyt lauantaina tarkoitus piipahtaa Ruotsin puolella. Sinnehän voisi vaikka ihan soittaa, ettei turhaan menisi. On meillä kyllä muutakin ostosta listalla, mutta silti.

  VastaaPoista

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!