keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Voiko pellavaan rakastua?

Meille tulee keskiviikkona uusi sänky - hartaasti odotettu! Jos tarkkoja ollaan, sänkyjä tulee kaksi, koska siirrymme perinteisestä parisängystä kahteen vierekkäiseen moottoroituun Jensen Aqtive II -vuoteeseen.

Sängystä ja makuuhuoneen muutoksesta sängyn myötä pitänee kirjoittaa vielä erikseen, mutta tänään ajankohtaista oli se, että tein liinavaatehankintoja. Meillä on tähän asti ollut vain muutama yhden hengen vuoteen aluslakana, lähinnä lapsen sänkyä varten ja vieraille, muut lakanat ovat olleet parivuoteen lakanoita.

Nyt piti "oikein asiasta tehden" - kuten täällä Oulussa sanotaan - ostaa lakanoita, koska parisängynlakanat eivät tietenkään tässä uudessa ratkaisussa enää käy. No mikäs sen mukavampaa, liinavaateshoppailu on sangen miellyttävää puuhaa.

Tilasin jo aikaisemmin kaksi valkoista peruslakanaa Finlaysonin verkkokaupan alennusmyynnistä, ja tänään tein nopean mutta runsassaaliisen ostosretken Finlaysonin Oulun liikkeen F-klubi-iltaan. Ostin jostain superhyper-alesta kaksi syvänpunaista satiinilakanaa, ja lisäksi - oih ja voih - samaisesta superhyper-laarista kaksi vaaleanharmaata pellavalakanaa.


Kun purin pellavalakanat paketista, totesin, että olen rakastunut! Olen über-herkkähipiäinen, nukun karheissa puuvillalakanoissa huonosti, ja suosin siksi satiinilakanoita, mutta pellava tuntui vieläkin miellyttävämmältä, ainakin käsissäni. Kunhan saan testattua lakanat lakanakäytössä, teen päätöksen haenko saman sarjan pussilakanatkin. Tässä on nyt pahasti se vaara, että muut lakanat eivät pian tunnu enää miltään, vaan kaiken pitää olla pellavaa.


Ja sattuipa sopivasti - Finlaysonin verkkokaupan tilauksen saapumisesta tuli kännykkääni tieto juuri samaisella hetkellä kun olin menossa F-klubi-iltaan. Koukkasin siis samalla reissulla postin kautta, ja saavuin kotiin onnellisena kahden Finlayson-nyssäkän kanssa.

Onko kokemuksia pellavasta liinavaatteissa? Voiko pellavaan rakastua silmittömästi seurauksista välittämättä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!