perjantai 14. helmikuuta 2014

Sothys Siberian Ginseng

Olen kauneudenhoitopalveluiden suurkuluttaja. Leikkautan ja värjäytän hiukseni, käyn kasvohoidoissa, jalkahoidoissa, sokeroinneissa, meikattavana ja joskus myös hierottavana. Rahojen syytäminen palveluihin on ekologista kuluttamista, se lisää kotimaista kysyntää ja edistää naisvaltaista pienyrittäjyyttä - monta hyvää syytä ostaa palveluita mieluummin kuin vaikkapa halpaa kertakäyttömuotia.

Tänään kävin kasvohoidossa pitkästä aikaa. Kosmetologini sanoi, että viimeksi olen käynyt loppukesästä. En käsitä, miten edellisestä kerrasta voi olla vierähtänyt niin kauan. Jotenkin olen laiminlyönyt omaa hyvinvointiani järkyttävällä tavalla, ja tähän saa luvan tulla nyt muutos.

Vakkaripaikkani on oululainen Bella Helena. Helena itse on taivaallisen helläkätinen kosmetologi, ja hienovaraisen tyylikkään huumorintajun omaava mukava ihminen. Aiemmin kävin Helenalla Bella Bella -kauneushoitolassa, mutta kun Bella Bella lopetti, seurasin Helenaa uuteen paikkaan. Bella Helena on loistopaikka jo ihan pelkästään siitä syystä, että hoitolalla on omat parkkipaikat. On luksusta, kun voi ajaa keskustaan huolehtimatta mihin auton saa parkkiin.

Bella Helena on Sothys-salonki. Tällä kertaa minulle tehtiin timanttikuorinta, ihonpuhdistus ja Sothysin erikoiskasvohoito Siberian Ginseng. Sothysin hoidot vaihtelevat kausittain, mikä on ihanaa: tuotteet, tuoksut, hierontakuviot ja naamiot vaihtelevat hoidon mukaan.


Siberian Ginseng -hoito on kuvauksen mukaan energisoiva - juuri passeli minulle, koska työstressi vaivaa, ja viime aikoina olen sairastellut. Ihanaa hoidossa oli pitkä kasvohieronta, jossa myös niskaa ja hartioita hierottiin - ei tietenkään mitenkään runnomalla vaan lempeästi painelemalla ja sivelemällä.

Olin niin väsynyt, että nukahdin ja säpsähdin hereille pariin otteeseen jo ihonpuhdistusvaiheessa, joten kun päästiin hierontaan, olin jo aivan tillintallin. Onhan se kokonaisvaltainen rentoutumiskokemus kun nukahtaa kosmetologin käsittelyssä.


Sain kotiinviemisiksi vielä matkakokoisen päivä- ja yövoiteen samasta hoitolinjasta. Pääsen testailemaan toimivatko tuotteet arkipäiväkäytössä.

Perusteellisen kuvauksen Siberian Ginseng -hoidosta voi lukea täältä - näemmä hoito on sama myös Malesiassa! On se vaan ihmeellinen tämä globaali maailma! Että siihenkin voi luottaa, että menipä Sothys Siberian Ginseng -hoitoon missä maassa tahansa, se on aina samanlainen. Vähän kuin joku BigMac tai Ikean sohvat.

Voivotteluja hoidon kalleudesta ei kannata uskoa - hoito on toki 1,5 tunnin erikoiskasvohoito, eikä 1,5 tuntia kauneudenhoitoalan ammattilaisen aikaa koskaan ilmainen ole, mutta ei hinta myöskään poikkea olennaisesti normaalin kasvohoidon hinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!