tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ylimääräisestä eroon vieras-WC:ssä

Kirjoitin tuon otsikon ja villi mielikuvitukseni keksi sille heti monta merkitystä, ehhehe. Mutta enpä muuta sitä enää, olkoon noin.

Ihan alkuperäinen ajatus tuon otsikon takana oli kertoa, että nyt on sitten meidän vieras-WC tai pikkuvessa, niin kuin sitä ystävällisesti arjessa nimitetään, raa'asti siivottu kaikesta ylimääräisestä romppeesta. Tämän "vieras-WC:n" ominaispiirre on se, että se on paikka, jossa mieheni hygieniatuotteet säilytetään ja jossa partaa ajetaan ja tukkaa laitetaan. Minun kauneudenhoidolliset toimenpiteeni tapahtuvat yläkerran kylpyhuoneessa, jossa kaappitilaa on jonkin verran enemmän.

Kävin ennen karsinnan aloittamista keskustelun siippani kanssa, ja hän oli sitä mieltä, ettei vessan kaapeista löydy mitään ylimääräistä, "vastahan minä sen siivosin".

Jaa että ei löydy - hertsileijaa! Että voivat yksi mies ja yksi esiteini-ikäinen miehenalku hillota laatikoihinsa valtavan määrän hiusgeelejä, deodorantteja, kosteusvoiteita ja partavesiä! En mielelläni heitä mitään roskikseen, mutta nyt aivan todella oli pakko heittää ikivanhoja pullonpohjia suoraan roskapussiin, koska minkäänlaista toivonhiventä en niiden tuotteiden elinkaarelle enää nähnyt.

Tavoitteeni oli saada allastaso tyhjäksi siinä määrin, että lopulta voin asettaa pari kaunista purnukkaa siihen koristeeksi. Saavutin tavoitteen - paitsi jäljellä on vielä miesväen asennekasvatus siihen, että siihen tasolle ei sitten tosiaan niitä hiusvahapurkkeja jätetä, vaan niille on nyt oma paikkansa siististi laatikossa.

Kyllä minä tämän taiston vielä voitan!Ikkunassa on Koziolin muovinen elementti (vai miksi ihmeeksi tuota nyt kutsuisi), joka on kai tarkoitettu ripustettavaksi seinäkkeeksi yhdessä useamman samanlaisen kanssa, mutta siitä tuli juuri täydellisenkokoinen "verho" WC:n ikkunaan.

Lopuksi haluan esitellä vielä käsityötuotokseni, joka asustelee pikkuvessassa: kaakelimosaiikeilla päällystetty WC-harjateline, joka kuten kuvasta näkyy mätsää ihan mahetsusti WC:n kaakeleiden kanssa. Tein tämän työn kansalaisopiston mosaiikkikurssilla, ja kylläpä siellä ihmisillä nauru maittoi, kun näkivät mitä minulla oli työn alla.


Tässäkin sai uuden elämän jo ulosheittotuomion saanut esine, turkoosinvärinen muovinen WC-harjateline! Kierrätys ja tuunaus kunniaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jäikö jotain mielen päälle? Sano se täällä!